Barn/ungdom

SUPERFISKARNA

Är namnet på vårt barn och ungdomsfiske som vi startat upp 2017.

Vi vill att flera barn och ungdomar ska få chansen att vistas i naturen och framförallt få möjligheten att fiska. Vi försöker hålla en till tre träffar i månaden där vi fiskar efter abborre, gädda och ädelfisk. Vi har erfarna fiskare som ledare vid varje träff, där de ska hjälpa barnen med allt som hör fisket till.

Fiske för alla på samma villkor!

Till oss är alla välkomna, nybörjare eller "proffs" det spelar ingen roll. Vi ska fiska och ha trevligt oavsett.

Inför starten av Superfiskarna gjorde vi ett större inköp av fiskeutrustning som finns till låns vid varje träff. Efter det har vi uppdaterat utrustningen hela tiden och nya inköp gör vi konstant för att hålla en god standard på fisket.

För bäst uppdatering kring nästa fisketur med barn och ungdomsfisket så är det bäst att hålla ett öga på vår facebooksida Grycksbofiskeklubb.

Anmälan, och frågor skickas till ungdom@grycksbofiskeklubb.se,

och fisket är helt gratis tack vare våra fantastiska sponsorer!!

Nytt för 2018 är också att barn och ungdomar upp till och med 18 år alltid fiskar GRATIS vid våra vatten kalven och lillbjursan som erbjuder ett fantastiskt gädd och abborrfiske.

Sedan länge har vi även haft subventionerat pris på fiskekort till stensjöområdet för barn/ungdomar tom 18 år - 100kr för 5 st ädelfiskar.

Detta har vi beslutat i ett led att få fler barn och ungdomar att enklare kunna komma ut i naturen och ta del av allt vad den erbjuder - framförallt fisket!

Vi hoppas på att få se många barn, ungdomar och familjer hos oss!

VÄLKOMNA!

Näsa träff

Barn/ungdomsfiske

Var? Storbjursen

När? Varje måndag under Augustij

Tidpunkt? 17.30-19.30

Kostnad? Gratis såklart!

Kom och fiska abborre & gädda med oss! Har du ingen utrustning så får du låna utav oss!

Vi bjuder alla deltagande barn på fika:-).

Inga förkunskaper krävs! Våra ledare hjälper till med allt.

Vi vill att alla deltagare anmäler sig till oss via E-post till ungdom@Grycksbobofiskeklubb.se

Vid frågor ring Hanna tfn 076 023 9889.