Ungdomsfiske

Barn & ungdomsfiske

SUPERFISKARNA

Är namnet på vårt barn och ungdomsfiske som vi startat upp 2017.

Vi vill att flera barn och ungdomar ska få chansen att vistas i naturen och framförallt få möjligheten att fiska. Vi försöker hålla en till tre träffar i månaden där vi fiskar efter abborre, gädda och ädelfisk. Vi har erfarna fiskare som ledare vid varje träff, där de ska hjälpa barnen med allt som hör fisket till.

Fiske för alla på samma villkor!

Till oss är alla välkomna, nybörjare eller "proffs" det spelar ingen roll. Vi ska fiska och ha trevligt oavsett.

Inför starten av Superfiskarna gjorde vi ett större inköp av fiskeutrustning som finns till låns vid varje träff. Efter det har vi uppdaterat utrustningen hela tiden och nya inköp gör vi konstant för att hålla en god standard på fisket.

För bäst uppdatering kring nästa fisketur med barn och ungdomsfisket så är det bäst att hålla ett öga på vår facebooksida Grycksbofiskeklubb.

Anmälan, och frågor skickas till ungdom@grycksbofiskeklubb.se,

och fisket är helt gratis tack vare våra fantastiska sponsorer!!

Nytt för 2018 är också att barn och ungdomar upp till och med 18 år alltid fiskar GRATIS vid våra vatten kalven och lillbjursan som erbjuder ett fantastiskt gädd och abborrfiske.

Sedan länge har vi även haft subventionerat pris på fiskekort till stensjöområdet för barn/ungdomar tom 18 år - 100kr för 5 st ädelfiskar.

Detta har vi beslutat i ett led att få fler barn och ungdomar att enklare kunna komma ut i naturen och ta del av allt vad den erbjuder - framförallt fisket!

Vi hoppas på att få se många barn, ungdomar och familjer hos oss!

VÄLKOMNA!

GRYCKSBO

FISKEKLUBB

Vi strävar efter att erbjuda ett gott fiske

och goda möjligheter till rekration.

Detta oavsett ålder, kön, nationalitet,

eller funktionshinder.

Till oss är alla välkomna

Kontakt Info