Barnfiske

Fiske för alla

Vi vill att flera barn och ungdomar ska få chansen att vistas i naturen och framförallt få möjligheten att fiska. Vi försöker hålla en till tre träffar i månaden där vi fiskar efter abborre, gädda och ädelfisk. Vi har erfarna fiskare som ledare vid varje träff, där de ska hjälpa barnen med allt som hör fisket till.

Fiske för alla på samma villkor!

Till oss är alla välkomna, nybörjare eller "proffs" det spelar ingen roll. Vi ska fiska och ha trevligt oavsett.

Inför starten av barn och ungdomsfisket gjorde vi ett större inköp av fiskeutrustning som finns till låns för de som saknar egen utrustning.

Efter det har vi uppdaterat utrustningen hela tiden och nya inköp gör vi konstant för att hålla en god standard på fisket. För bäst uppdatering kring nästa fisketur med barn och ungdomsfisket så är det bäst att hålla ett öga på vår facebooksida Grycksbofiskeklubb.

Från och med 2018 Fiskar barn och ungdomar upp till och med 18 år alltid GRATIS vid Lill-Bjursen, Kalven, Nybodammarna.

Detta har vi beslutat i ett led att få fler barn och ungdomar att enklare kunna komma ut i naturen och ta del av allt vad den erbjuder - framförallt fisket!

Vi hoppas på att få se många barn, ungdomar och familjer hos oss!

Kommande barnfiske!

SPORTLOVSFISKE

Under sportlovet vecka 9 arrangerar Grycksbo Fiskeklubb

Gratis fiske för barn 0-17 år vid Svarttjärn.
Tillåtet att fiska mellan 08.00 - 17.00 måndag-söndag.

Medföljande vuxen får även fiska till en kostnad av 100kr.
Vuxen swishar till nr 123  476 2159.

Måndag 10.00-14.30    Tisdag 10.00-14.30    Onsdag 10.00-14.30
Finns möjlighet att låna utrustning och få hjälp av erfarna fiskare.
Ovanstående dagar bjuder vi även på hamburgare och dryck klockan 12..00

INGEN PERSON FÅR BETRÄDA ISEN UTAN ISDUBBAR ALTERNATIVT FLYTVÄST.

VI ACCEPTERAR INTE ATT MAN LÄMNAR BARN UNDER 13 ÅR ENSAMMA.

Petsson 0730352805

VÄLKOMNA!