Barnfiske

Fiske för alla

Vi vill att flera barn och ungdomar ska få chansen att vistas i naturen och framförallt få möjligheten att fiska. Vi försöker hålla en till tre träffar i månaden där vi fiskar efter abborre, gädda och ädelfisk. Vi har erfarna fiskare som ledare vid varje träff, där de ska hjälpa barnen med allt som hör fisket till.

 

Fiske för alla på samma villkor!

Till oss är alla välkomna, nybörjare eller "proffs" det spelar ingen roll. Vi ska fiska och ha trevligt oavsett.

 

Inför starten av barn och ungdomsfisket gjorde vi ett större inköp av fiskeutrustning som finns till låns för de som saknar egen utrustning.

Efter det har vi uppdaterat utrustningen hela tiden och nya inköp gör vi konstant för att hålla en god standard på fisket. För bäst uppdatering kring nästa fisketur med barn och ungdomsfisket så är det bäst att hålla ett öga på vår facebooksida Grycksbofiskeklubb.


Från och med 2018 Fiskar barn och ungdomar upp till och med 18 år alltid GRATIS vid Lill-Bjursen, Kalven, Nybodammarna.

 

Detta har vi beslutat i ett led att få fler barn och ungdomar att enklare kunna komma ut i naturen och ta del av allt vad den erbjuder - framförallt fisket!

 

Vi hoppas på att få se många barn, ungdomar och familjer hos oss!


Kommande barnfiske!

22 Decemer - 12 Januari erbjuder vi barn med vuxen att fiska i Svarttjärn! Barn fiskar gratis, medföljande vuxen betalar 100kr. Det är tillåtet att fånga tre fiskar per person och dag. Tisdag 4 Januari har vi ledare på plats som mer än gärna hjälper barnen med fisket. För att fiska på Svarttjärn har vi som krav att barn och vuxen bär isdubbar eller flytväst! Inget barn får fiska ensam.

Vid frågor ring Hanna 076 0239889 eller Petsson 0730352805

 

VÄLKOMNA!Barn & ungdomsfiske