MEDLEMSVATTEN

Bli medlem i Grycksbo Fiskeklubb.

Som medlem i klubben fiskar du gratis i Stor-bjursen, Lill-bjursen samt Kalven.

Ett medlemsskap kostar 300kr per år. Medlemskortet köper du utav Bibbi på Grycksbo Handelsträdgård.

Regler gällande Stor-bjursen, Lill-bjursen & Kalven.
Barn under 15 år fiskar på målsmans medlemsskap i Stor-bjursen. I Lill-bjursen samt Kalven fiskar alla barn/ungdomar under 18 år gratis. Du som medlem kan köpa till ett gästkort för 200kr vilket då ger dig rätt att medta en person som fiskar på ditt melemskort.

Max 1 metespö, kastspö, flugfiskespö eller pimpelspö per person.
Max 2 ädelfiskar per dygn får tas upp per person.
All gädda över 80cm skall återutsättas.

All abborre över 45cm skall återutsättas.

Max 15 angeldon/ismetesspön (alla krokar skall vara betade med mört eller abborre).

Max 2 mjärdar/mörtstuga får läggas ut, dessa skall vara märkta med flöte/kula/dunk och innehålla namn och telefonnummer till dig som medlem. Burarna skall vittjas minst varannan dag.

Bryter du mot ovanstående regler riskerar du att ditt medlemsskap avlutas.

Storbjursen

I denna sjö planterar vi ut Öring eller Röding en till två gånger per år. Alla medlemmar har rätt att låna klubbens två båtar som ligger förtöjda vid bryggan. I Sjön finner du Öring, Röding, Abborre, Gädda, Mört samt Lake.

Lillbjursen
I sjön finner du Abborre, gädda, mört samt Braxen.
Även här har klubben en roddbåt som alla medlemmar har rätt att nyttja

Kalven
I Sjön finner du Abborre, gädda, mört samt Braxen.