PRIVAT FISKE VID SVARTTJÄRN

Privat Fiske vid Svarttjärn

Nu finns den unika möjligheten att boka tjärnen för ett privat fiske. Svarttjärn är en liten tjärn perfekt för privatpersoner, företaget, fotbollslaget, svennsexan eller kompisgänger.


Tjärnen ligger drygt 15km från Falu centrum.
Här är det endast de som bokar tjärnen som får fiska. Allt spöfiske är tillåtet och de som bokar tjärnen bestämmer själva vilka "regler" som ska gälla. Från vår sida är det alltså tillåtet att fånga obegränsat med fisk och använda obegränsad mängd fiskespön.

Vid tjärnen

Finner ni en stor och rymlig slogbod utrustad med bord/bänkar, kamin samt en större grillring. Utöver slogboden finns det ytterligare 3 grillplatser med bord och bänkar. Runt större delen av tjärnen är spångar byggda. Ett tjugotal fiskeplatser med sittbänk finns. Parkering för bilar, husvagnar/husbilar drygt 30 meter från vattnet.


Boende

Mörtstugan är placerad vid tjärnen. Stugan är av enklare modell och är utrustad med fyra sängar, köksbord/stolar, dagbädd, solpaneler vilket ger möjlighet att koka kaffe samt ladda mobiltelefoner (Sommartid). En gasolkamin håller stugan uppvärmd till ca 20grader. Medtag lakan samt kudde/täcke eller sovsäck.

Bokning/betalning & prislista

Kolla kalendern längst ner här på sidan för lediga datum. Bokningsförfrågan skickas via E-post tll bokning@grycksbofiskeklubb.se vi bekräftar eller avböjer er bokning inom 48 timmar.

I Samband med bokning skall faktureringsadress lämnas. Preliminärbokning ej möjligt. Betalning sker via faktura (30dagar).


Avbokning skall ske skriftligt till samma e-postadress som vid bokning.
Avbokning eller eventuella ändringar skall ske inom 14dagar från det att er bokning mottagits.
avbokning som sker senare debiteras med 100%.


OBS 2023 ÄR FULLBOKAT, INGA NYA BOKNINGAR TAS EMOT.
Preliminär Prislista 2024


Paket 1: Fredag - Söndag inklusive utplantering av 50kilo Regnbåge.
Tillgång till mörtstugan from Torsdag klockan 20.00 till Söndag klockan 12.00
Pris: 13.500kr


Paket 2: Fredag - Söndag inklusive utplantering av 75kg Regnbåge.
Tillgång till mörtstugan from Torsdag klockan 20.00 till Söndag klockan 12.00
Pris: 16.000kr.


Paket 3: Fredag - Söndag inklusive utplantering av 100kg Regnbåge.
Tillgång till mörtstugan from Torsdag klockan 20.00 till Söndag klockan 12.00.
Pris: 18.500kr.


Paket 4: Fredag - Söndag inklusive utplantering av 150kg Regnbåge.
Tillgång till mörtstugan from Torsdag klockan 20.00 till Söndag klockan 12.00.
23500kr.


Paket 5: Fredag - Söndag inklusive utplantering av 200kg Regnbåge.
Tillgång till mörtstugan from Torsdag klockan 20.00 till Söndag klockan 12.00.
Pris: 28.500kr.


Bokningen träder ikraft direkt vi kliver in på det dygn ni bokat, bokningen löper ut klockan 22.00 det dygn ni bokat, eller klockan 22.00 sista dagen på er bokning.


Force Majeure -
Om det ej går att fiska på grund utav snö eller is så får kunden själv välja antingen ett nytt datum som är ledigt för fiske, eller att ställa in fisket. Om det uppstår problem att utplantera fisk pga transportproblem, fisksjukdom eller andra oförutsedda händelser så får kunden själv välja antingen ett nytt datum som är ledigt för fiske, eller att fiska bokat datum till reducerat pris, eller välja att ställa in fisket